Thuis
Actueel
 • Nieuws
 • Agenda

 • Dirigent
  Orkest
  Foto's
  Contact

  05 - 01 - 2013 - It Swurd fan Damocles


  Op 5 januari 2013 is het zover: Studio en Koartsluting presenteren de rockopera "It Swurd fan Damocles", om 20.30 uur in It Swaeigat in It Heidenskip.

  Koartsluting is een symfonische rockband die bestaat uit 5 leden. De afgelopen jaren heeft de band een friestalig muziekstuk/rockopera van ongeveer een uur geschreven en uitgewerkt. Het muziekstuk is inmiddels voltooid en kan publiekelijk ten gehore worden gebracht. Het genre is te omschrijven als symfonische rock.

  Het muziekstuk met de naam "It Swurd fan Damocles" verteld over een oorlogstijd waarin een Friese boer wordt verdacht van het huisvesten van onderduikers en daarom wordt gearresteerd. Afzonderlijk van elkaar vertellen de boer en zijn vrouw over hun beleving, emoties en verlangens. Het verhaal kan zich afspelen in de WOII, maar is op een tijdonafhankelijke wijze geschreven zodat het ook kan reflecteren aan de huidige tijd.

  Na dit concert om 22.30 uur speelt de popband "Zachte berm" voor de gezelligheid tot in de late uurtjes. Entreekaarten kosten 10 euro, omdat het aantal plaatsen beperkt is raden wij uw aan uw kaarten te bestellen. Dit kan op telefoon:0514-521734 of mail:h.haanstra@hotmail.com en via alle studioleden. Dan liggen de kaarten 5 januari voor u klaar!

  Komt u na 22.30 uur dan is de entree 5 euro. Graag tot ziens op 5 januari!

       Terug

  2008 Fanfare Studio It Heidenskip - Email - Disclaimer - Makke troch Roelof Fopma.nl