FF Boeren! in uw regio?

 

 

Deze zomer staat weer voor de deur, dus dan is het ook  weer tijd voor FF Boeren! FF Boeren! komt van het Friese ‘efkes buorkje’, even de boer op. En dat is nou juist de bedoeling!

Op 3, 10 en 17 augustus van 11.00 – 18.00 uur opent het niet alleen het Gaasterlandse platteland, maar ook de agrariërs uit de Brekkenpolder zijn deuren voor iedereen! We hebben weer geprobeerd drie aantrekkelijke en afwisselende routes voor u samen te stellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in een varkensstal, bij een schapenmelkerij, in een mooi natuurgebied of kom kijken bij het melken van de koeien.

Kom kijken, kom ruiken, kom luisteren, kom proeven, kom… en beleef het zelf! Kortom: kom voor een onvergetelijk leuk, leerzaam én gratis dagje uit voor jong en oud naar dit prachtige gebied en Beleef Gaasterland en de Brekkenpolder!

 

 

HOME PROGRAMMA BOEREN MEDIA ONTSTAAN LINKS CONTACT

Bent u een enthousiaste boer(in) die ook wel eens een opendag in uw regio wil organiseren?

Neem contact met ons op! We hebben een prachtig concept ontwikkeld, waar u zo in kunt stappen!

Ook kunt u ons benaderen als sprekers voor een agrarische avond in uw regio, om zo uw collega-boeren ook enthousiast te maken voor FF Boeren!.

Graag vertellen wij u er alles over.
Stuur een mailtje naar bestuur@ffboeren.nl, bel 06-29200443 (Josien Tuinier) of neem contact op via het contactformulier.

Agrariers Gaasterland

Roelof Fopma

Rabobank

Tjitte de Wolff

2015 - FFboeren.nl - info@harich.nl - Makke troch Roeloffopma.nl